zondag 8 mei 2016

We zijn thuis!

Lieve Allemaal,

De laatste blog, want we zijn thuis! En wat een ontvangst hier in Den Haag: heerlijk weer, een ware zomerdag. Dag zeggen in Roemenie was gek en ook best lastig: de bewoners hadden het zo naar hun zin gehad en sommige konden niet begrijpen dat we terug gingen naar Nederland, ze konden toch een huis voor ons bouwen bij de boerderij? Als afscheidscadeau hebben we iedereen een setje verzorgingsproducten gegeven, een sopje, deo en tandpasta of shampoo. Het lijkt een cadeau van niets, maar omdat de meeste al hun hele leven dezelfde blokken (geurloze) zeep en tandpasta van de kinderbescherming krijgen, is een douchegel uit de supermarkt een hele verwennerij. We dronken nog een cappucino met elkaar (want ook koffie zit niet in het boodschappenbudget) en werden uiteindelijk ’s morgens uitgezwaaid. 
Aurel schrijft nog een mooie boodschap op de stoep voor het huis

Jan Willem en Marc leggen de laatste hand aan een fundering voor de hooiberg


  De drie dagen daarna zijn reizend voorbijgegaan. Niet helemaal zonder file en autoproblemen (door de warmte raakte de koelvloeistof tot drie keer toe oververhit), maar toch heel gezellig. Een aanrader voor iedereen die nog een vakantie-adres stuurt: de Roemeense stad Bracau waar we hebben gepauzeerd is prachtig. 
Fien in Bracau

We hebben gelogeerd aan de Donau -zeer romantisch en in een motel aan het spoor -minder romantisch. En nu zijn we terug! Iedereen bedankt voor de donaties en het lezen, we zijn ook heel blij om weer hier te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten