zondag 10 april 2016

Tassen te koop, moestuintjes gezocht en de laatste procenten op de onepercentclub

Lieve Allemaal,

Het is bijna zover, veertien dagen zijn we onderweg naar Roemenie! Spannend voor ons allemaal, Babette, Fien en Marc zijn al erg nieuwsgierig naar de boerderij en Jan Willem en ik kunnen ons verheugen op een weerzien met Gagesti. We hebben Hannah afgelopen week gezien en met haar hebben we de reis doorgesproken -waarschijnlijk gaan we door Duitsland, Hongarije en Oekraine. Nu mag het inpakken beginnen, moeten de laatste paspoorten worden aangevraagd en de bus worden ingepakt. Ik heb er zin in hoor, de eerste keer dat we in Roemenie waren was het -20. Het leven lag eigenlijk helemaal stil en dat was wel te begrijpen als we voor een boodschap naar buiten moesten: het was ijskoud en de grond was stijfbevroren. Nu zal het lente zijn en is het land weer ontwaakt...

                                                 Moestuinpotjes van Albert Heijn


\

De actie is inmiddels voorbij maar we willen jullie toch vragen wie er nog moestuinpotjes thuis hebben liggen. Hannah vertelde ons dat 'de jongens' die vrijwel allemaal op het platteland geboren zijn enorm veel plezier hebben in het werken met planten en vee. Ze zou het dan ook erg leuk vinden moestuinpotjes voor hen mee te nemen om die met hen op te kweken.
Heb jij nog moestuinpotjes liggen, mail dan naar: jetvdlippe@live.nl

                                                      Tassen te koop


De bewoners van de zorgboerderij maken prachtige tassen van gerycled materiaal. Ze gebruiken oude plastic tasjes en weven daarmee op het weefgetouw unieke en stevige tassen. Namens Hannah en de bewoners bieden we deze tassen graag aan jullie aan. Ze zijn beschikbaar in een kleine variant (voor tien euro) en een grote (voor 12.50) en ze kunnen worden besteld door te mailen naar jetvdlippe@live.nl of via mijn webshop https://www.etsy.com/shop/LekBelt?ref=hdr_shop_menu. Let op als je besteld via Etsy worden automatisch verzendkosten gerekend, woon je bij ons in de buurt mail dan liever dan omzeil je die extra kosten! Tassen zijn er in verschillende kleuren en met verschillende kleuren hengsel.







De grote tas








De kleine tas









                                         Laatste procenten op One Percent Club


Ontzettend bedankt voor jullie donaties zowel via de one percent club als prive, we zijn daar ontzettend blij mee! Voor de laatste reisbenodigdheden vragen we degenen die hier nog niet aan zijn toegekomen om een bijdrage over te maken via de One Percent Club, alvast bedankt.

Liefs Jet


https://onepercentclub.com/nl/projects/noi-si-voi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten