zondag 24 april 2016

Noodles langs de weg en kroonluchters bij nachtHoera we zijn vertrokken

We zijn onderweg! Eergisterenavond zijn we vertrokken voor een eerste 'korte' rit naar Bonn waar we op een camping bewaakt door stenen koeien hebben geslapen. Reuzegezellig met z'n vieren in de bus om daarna in een geweldige trek door te rijden tot aan de Hongaarse grens. Het was slecht weer, er was werk aan de weg en zeker het laatste stukje langs een oud bordeel en parkeerplaatsen vol vrachtwagens leken we wel aan het einde van de wereld beland. Maar wij? Wij zaten gezellig in onze bus, Fien keek een film, we luisterden muziek en kookten op ons piepkleine fornuisje ene heerlijke maaltijd. Wat een luxe om je eigen huis zo mee te hebben!
  Nu zitten we in het Hongaarse Barokk hotel, terwijl ik schrijf gaat het brandalarm maar dat lijkt niemand echt te doen opschrikken. Verder is het prachtig hier, overal verspreid treffen we beelden van verliefde paartjes, hangen er schilderijen van weemoedig kijkende meisjes bij boerderijen en kroonluchters met meer porselein dan lamp.
We zitten aan een ontbijt dat voor ons stond uitgestald in allerlei cirkelvormen, waar we nu ook de rest van ons reisgezelschap hebben ontmoet. Op naar de volgende rit!
        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten